Jadranka trgovina

Jadranka trgovina d.o.o.

 

Dražica 1

51550 Mali Lošinj

Tel. 051/661-166

Fax. 051/231-800

e-mail: jadranka.trgovina@jadranka.hr

www.jadranka-trgovina.com

Jadranka trgovina d.o.o. je trgovačka kuća sa sjedištem u Malom Lošinju. Posluje u sklopu Jadranke d.d. – najveće hoteljersko-turističke tvrtke na Kvarneru, a i sama je jedna od vodećih trgovačkih kuća na ovom području. Tradicija trgovačkog poslovanja datira od samog osnivanja poduzeća 1947. godine te prolazi razne faze u svom razvoju, a članicom grupacije Ultra Gros postaje 2005. godine.

Tvrtka se bavi maloprodajom i veleprodajom te proizvodnjom pekarskih i slastičarskih proizvoda. Jadranka trgovina d.o.o. tijekom cijele godine zapošljava 160 djelatnika, a za vrijeme turističke sezone taj broj raste i do 230, što je čini jednim od bitnijih privrednih subjekata ovog otoka. Poslovanje se odvija na otocima Lošinju i Cresu gdje za vrijeme sezone funkcionira 19 maloprodajnih radionica raznih formata, a objekti otvoreni tokom cijele godine omogućavaju stanovništvu Malog Lošinja, ali i stanovništvu manjih mjesta na otoku stalnu opskrbu živežnim i drugim namirnicama.

Poseban trud i marketinški rad usmjeren je upravo na osiguranje zadovoljstva kupaca stanovnika otoka i to kroz razne aktivnosti koje se provode samostalno ili uz podršku dobavljača. Tako imamo razne akcije koje redovito provodimo, nagradne igre, loyalty program kao i popuste za umirovljenike kroz cijelu godinu.
Veleprodajna djelatnost osigurava lokalnim ugostiteljima cjelogodišnju opskrbu na ovom osjetljivom i izoliranom otočnom  području. To je omogućeno kroz ozbiljan skladišni kapacitet sa skladištima raznih režima čuvanja robe i organiziranom dostavom robe na području Lošinja i Cresa.
Jadranka trgovina d.o.o. kroz čitavu godinu sponzorira i pomaže mnoga događanja na otoku, bilo privrednog, kulturnog ili dobrotvornog karaktera.

Odaberi mjesto:

Bijar

Mini Market Bijar
Autokamp - Bijar bb

Ćunski

Prodavaonica Ćunski
Ćunski 42

Mali Lošinj

Market Zagazine
Trg Zagazinjane 1
Market Centar
Braće Vidulića 20
Maxi Market
Dražica 5
Trgovina Škverić
Lošinjskih brodograditelja 14
Market Čikat
Čikat 6a
Gourment botique
Vladimira Gortana 16
Suvenir
Vladimira Gortana 16

Martinšćica

Market Slatina
Martinščica 92
Kiosk Tiha
MARTINŠČICA 92

Nerezine

Market Nerezine
Nerezinskih pomoraca 22
Market Bučanje
Bučanje 115
Mini Market Belej
Belej 50

Osor

Trgovina Osor
Osor 48

Punta Križa

Market Baldarin
Bokinić 75
Prodavaonica
Punta Križa 20a

Susak

Market Susak
Susak 311

Veli Lošinj

Pekarnica Dulcinea
Vladimira Nazora 5
Market Veli Lošinj
Vladimira Nazora 25

Pogledajte sve lokacije trgovina članice