Bure

Bure d.o.o.

Odranska ulica 15

23210 Biograd na Moru

Telefon: 023/ 385 350

E-mail: info@bure.hr

Web: http://www.bure.hr/

 

 

 

 

 

 

Tvrtka Bure d.o.o. za trgovinu i usluge osnovana je 1991. godine pod nazivom Bure Commerce d.o.o., te je od 04. veljače 2013. promijenila naziv u Bure d.o.o. Šifra prevladavajuće djelatnosti je 46.39 - nespecijalizirana trgovina na veliko hranom, pićima i duhanskim proizvodima. Sjedište tvrtke je u Biogradu na Moru na adresi Odranska 15. Na istoj lokaciji nalazi se uprava, centralno skladište i Cash&Carry prodajno mjesto. Temeljni kapital tvrtke iznosi 32.632.200,00 HRK. Bure d.o.o. ima više od 20 godina iskustva u trgovini mješovitom robom na području Zadarske županije i šire. 

Misija - stvoriti prvenstveno na području Zadarske županije prepoznatljiv lanac trgovina prehranom i neprehranom koji bi svojom kvalitetom, dostupnošću, profesionalnošću, urednošću i širinom asortimana bili prepoznati od strane lokalnih i turističkih potrošača.

Vizija - maksimalno se prilagoditi potrebama kupca te mu ponuditi kvalitetne proizvode po pristupačnim cijenama uz dodatne potrebne usluge za poslovne kupce kod kojih želimo ostaviti dojam profesionalnosti kako bi nas i u budućnosti prepoznali kao svoj idealan prvi izbor pri kupovini.

Ciljevi - unapređivanje kvalitete proizvoda i usluga; zadržavanje statusa poželjnog poslovnog partnera; ulaganje u  kvalificiranost djelatnika; ostvarivanje poslovne dobiti za mogućnost daljnjeg razvoja poslovanja.

Odaberi mjesto:

Biograd na moru

Cash & Carry
Odranska 15, Biograd na Moru

Murter

Prodavaonica br. 6
Butina 22, Murter

Ugljan

Cash & Carry
Fortoška ulica 4, Ugljan

Pogledajte sve lokacije trgovina članice