Trgocentar d.o.o.

Trgocentar Zabok je osnovan kao trgovačko poduzeće 1963. godine spajanjem nekoliko poduzeća u jedno. Danas je Trgocentar jedna od vodećih trgovačkih kuća u Krapinsko-zagorskoj županiji ogranizirana kao društvo s ograničenom odgovornošću sa svojim sjedištem u Zaboku. Poslovne jedinice, prodavaonice kojih ima šezdesetak, rasprostiru se svojim najvećim dijelom u Krapinsko-zagorskoj županiji, a malim dijelom i u Zagrebačkoj županiji.

Osnovna djelatnost je trgovina prehrambenim i neprehrambenim proizvodima. Tako uz klasične samoposluge i šest supercentara, kupnja se može obaviti u Trgocentrovim prodavaonicma tekstila, građevnog materijala, željezariji, knjižarama, prodavaonici akustike i bijele tehnike te u agrocentrima i poljoapotekama.

Uz klasičnu djelatnost trgovine robom, u Trgocentrovoj lepezi poslovanja nalazi se i Stanica za tehnički pregled motornih vozila, prodavaonica moto opreme i servis te poslovnica uvoza-izvoza. Trgocentrova poslovnica uvoza i izvoza već nekoliko godina značajno sudjeluje na hrvatskom tržištu i tržištu susjednih država sa asortimanom tkanina za radnu i službenu odjeću, radne i službene košulje te ostale tkanine za posebne namjene. Sporedne djelatnosti tvrtke koje vrijedi spomenuti su ugostiteljstvo i prerada mesa.

Preuzmite popis Trgocentrovih poslovnih jedinica (pdf)

 

Trgocentar d.o.o.

103. brigade 8

49210 Zabok

 

OIB: 84210581427

Matični broj: 3016323

 

Tel: 049/225-777

Faks: 049/225-785

E-mail: trgocentar@trgocentar.com